Ufo'da Havlu bırakmış!...

Ufo

Sunullah mahallesinde Kuruması için Ufo'ya havlu seren Refiye nine evi yaktı.



Saat: 21.30 sularında Sunullah mahallesi 905 sokak 2 numara Sırça Saray Ap. 3. Katta meydana gelen yangında Refiye Sayın’a ait dairenin bir odası tamamen yandı.

Yangını komşular ihbar etti.

905 Sokak Sırça Saray Ap. 3 katındaki Refiye Sayın’ın camından dumanlar çıktığını gören komşuları itfaiyeyi aradı.

İhbar verilen adrese gelen iki itfaiye Refiye Sayın isimli yaşlı kadının dairesine girdiklerinde oturma odası yanıyordu.

Bir taraftan elektrikler kesildi, diğer taraftan doğal gaz. Yangın söndüğünde misafirlikten dönen Refiye nine ‘’Kurusun diye Ufo’ya havluyu sermiştim. Baksen şu işe ‘’ diyerek pişmanlığını dile getirdi.



şener arabacılar.com@tr.
5.05.2014 20:19:06
İtfaiyenin zamanın da yetişmesi bu arada gerek doğal gaz ve elektrik ekibi geldiler. Bizim sıkıntımız ara sokakta arabaların geliş güzel park edişi, İtfaiye`nin 905 sokağa hayli sıkıntı çekildi bana görevlilerde biri şöyle söz attı muhtarım köşe başlarına araba çektirme diye sözde bulundu ben ise adam gördüğü halde çekmiyor birde araba yanaştırıyor görmüyor mu dedim. fakat bana söylenen sözde bu trafiğe bildir diyor.Gelelim şimdi sadete belediye olarak sitelerin altına oto parkı yaptırmazsak sokaklarda yürünecek yol kalmaz. Ben mevcut olan Belediye için konuşmuyorum. Bandırmanın imarına bakın yeni yerleşim yerine bırakılan sokak genişliklerine. Ben batı Karadeniz gezisinde Safranbolu`yu gezdim ve gezdiğim yerler hep aynı Safranbolu evler Bandırma da var idi dönemin Belediye Başkanı 600 evlerini imara açmış o olmadı bahçeli evler imara açmış ondan sonra gelen Belediyeler ne yapmış Bandırma`nın imarını bozmuşlar. Örnek mi bent başı mah. tren yolu sk. sunullah mah. 1 bağlar sk. 18 sk. bahçeli nizam olarak verile yer ise encümen de imar komisyon da kim varsa burasını birleşik nizama soktular. Bereket versin doğal gaz yetişti de cin çukuru ve sunullah meydan hava kirliğinden kurtul. Ben mahallemdeki yangından nereye geçtik çarpık yerleşim olunca bir sokak küllüm olur biz bunları anlatmaya uğraşıyoruz allah korusun akşam ki yangın zamanın da bildirildi ki doğagaz bir bomba gibi patlardı benim bunu yazmaktaki maksadım bizi yönetenler daha dikkatli olsunlar. Şener Arabacılar SUNULLAH MAH. MUHTARI

  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı